Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Artikelnummer L7020443_V

Terrasplank WPC Dark Coffee

Dikte/breedte 20x140 mm, Lengte 4 m, fijn geribbeld, Massief profiel

Stukprijs (4 m):€ 39,96 Prijs per m: adviesprijs € 13,90 € 9,99

Lengte:

Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
WPC-terrasplank Dark Coffee Materiaaleigenschappen WPC (Wood Plastic Composite) is een...meer

WPC-terrasplank Dark Coffee

Materiaaleigenschappen

WPC (Wood Plastic Composite) is een samenstelling van ongeveer 70% hout en 30% kunststof die vele voordelen biedt. Dit composietmateriaal is niet alleen gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, maar ook weerbestendig, stabiel qua vorm en kleur, splintervrij en slipvrij - de ideale terrasbekleding. Bovendien wordt het gekenmerkt door een hoge dichtheid die het goed beschermt tegen insectenaanvallen.

Door het massieve profiel van de terrasplanken zijn ze zeer draagkrachtige, robuuste en maatvaste accessoires die ook met een lichte onderconstructie kunnen volstaan. Ze laten geen water door en zijn zeer weerbestendig. Bij het leggen van massieve terrasplanken kunnen de eindlijsten achterwege blijven. WPC-terrasplanken met een massief profiel zijn zeer spinter- en scheurvast en daarom ideaal voor zwembadomgevingen. Het massieve profiel van de WPC-terrasplanken maakt ze bijzonder robuust en duurzaam.

Uiterlijk

Eén terrasplank met twee mogelijke looks. Met de flexibele omkeerbare plank hoef je bij aankoop niet te beslissen welk profiel beter bij je past. Elke zijde van de plank biedt je een andere look: fijn geribbeld / grof geribbeld. De onderzijde is glad en niet geschikt als terrasbedekking.

Standaardmontage

WPC-planken worden bevestigd met clipmontage. Hiervoor wordt aan elke onderconstructie een clip geschroefd. Vervolgens wordt de WPC-plank eenvoudig in de clip geduwd. Op deze manier wordt een snelle en vooral verborgen bevestiging zonder zichtbare schroeven gegarandeerd. Desalniettemin moeten aanvullende specificaties van de fabrikant in acht worden genomen.

Onderconstructie

Vanwege het houtgehalte mogen WPC-vloerdelen niet rechtstreeks op de vloer worden bevestigd. Ze kunnen echter gemakkelijk worden gelegd op normale houten of aluminium onderconstructies, evenals op speciale WPC-onderconstructies. Alles kan hiervoor gebruikt worden, van geïmpregneerde balken tot hardhout. Om te profiteren van de levensduur van de WPC-planken, wordt echter een WPC- of aluminium onderconstructie aanbevolen.

Onderhoud

De WPC-planken zijn gemakkelijk te onderhouden, omdat hun structuur voorkomt dat vuil in de diepere lagen dringt. Het is daarom alleen aan te raden om regelmatig grondig te reinigen met een borstel, water en milde zeep om de schoonheid van de vloer te behouden.

Belladoor - de deur naar het groen

Belladoor is de deur naar het groen. Met hoogwaardige producten voor buiten volg je altijd de laatste trend. Van terrasplanken en tegels tot privacybeschermende schuttingen en tuinschuttingen, de ideale garagedeur en verhoogde bedden tot een grote keuze aan speeltoestellen voor kinderen, Belladoor laat niets te wensen over. De fabrikant vertrouwt op duurzame constanten: stabiele constructies en betrouwbare, duurzame materialen voor langdurig plezier van de producten - uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

Specificaties

Fabrikant: Belladoor
Type bevestiging: Clip montage
Schaduw: donker
Materiaal: WPC
Oppervlakprofiel: fijn geribbeld
Kleur: Dark Coffee
Leveringsomvang: 1 stuk komt overeen met 4 m
Profiel bovenkant: fijn geribbeld
Profiel onderkant: fijn geribbeld
Dikte (mm): 20 mm
Lengte (cm): 400 cm
Breedte (cm): 14 cm
Profiel: Massief profiel
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Terrasplank WPC Dark Coffee"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken