• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Artikelnummer B7155008

berging blokhut SET Bastrup 7 28 mm natuurlijke afwerking, incl. 2 m verlenging dak + achterwand

B x D x H: 575 x 333 x 222 cm, plintmaat huis: B x D: 340 x 280 cm, incl. 2,2 m aanbouwdak met achterwand

Stukprijs adviesprijs € 2.699,90 € 2.339,00

Levertijd: 10-17 werkdagen

Gratis Verzending van lange goedereni

Varianten:
 stuk(s)
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
KARIBU Gartenhaus Bastrup met lange dakspleet Dit tuinhuis met aangebouwde overkapping en...meer

KARIBU Gartenhaus Bastrup met lange dakspleet

Dit tuinhuis met aangebouwde overkapping en achterwand is zeer veelzijdig inzetbaar. De extra opbergruimte die ontstaat door de overkapping is ideaal als opbergruimte voor tuinspullen of als zithoek om te relaxen. Dankzij de overkapping en de geïntegreerde achterwand zijn gereedschappen en tuinmeubelen optimaal beschermd tegen weer en wind.

Het vloeroppervlak van dit tuinhuis is 14,75 m² met een basismaat (woning zonder aanbouw) van 340 x 280 cm (b x D). Door een nokhoogte van 222 cm is een optimale benutting van de ruimte gegarandeerd.

Gebruik bij het maken van de fundering de plattegrond of de meegeleverde montagehandleiding als richtlijn! Productbladen, montagehandleiding en andere belangrijke informatie vind je onder de producttabel.

Blokhutconstructie

Als klassieker onder de tuinhuizen heeft een blokhut een zeer robuuste constructie, gecombineerd met een bijzondere, natuurlijke uitstraling. De balkconstructie is gebaseerd op de traditionele blokhut. De wanden zijn opgebouwd uit geprefabriceerde houten balken die dankzij een groef- en tandverbinding met weinig moeite in elkaar geschoven kunnen worden. Dit garandeert een eenvoudige en snelle installatie en demontage. De karakteristieke kammen (speciale inkepingen in het hout) aan de kopse kant van het tuinhuis zorgen niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar houden ook de hele constructie bij elkaar en maken het tuinhuis absoluut wind- en waterdicht.

In dit tuinhuis kan de bevestiging ook op spiegelomgekeerde wijze worden geïnstalleerd.

wanddikte

Met een wanddikte van 28 mm is dit robuuste tuinhuis de perfecte plek om in de zomer te vertoeven. Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van het hoogwaardige hout is het in het tuinhuis 3-5 graden koeler tijdens extreme zomerhitte en 3-5 graden warmer dan buiten in de koude avonduren. Zo heb je in de hete zomer altijd een schaduwplekje. Dankzij de massieve wanddikte is het hout niet zo snel verweerd en blijft het duurzaam en stabiel.

Materiaaleigenschappen

Het tuinhuis van hoge kwaliteit wordt gekenmerkt door zijn geselecteerde, eersteklas sparrenhout. Sparrenhout is bijzonder duurzaam en robuust, wat de nodige stabiliteit garandeert. Bovendien overtuigt dit type hout door een laag gewicht, eenvoudige verwerking en hoge elasticiteit.

Het natuurlijke hout biedt een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Daarnaast stelt het onbehandelde hout je in staat om de buitenzijde van het tuinhuis naar eigen wens in te richten.

Dakconstructie

  • Een modern lessenaarsdak van massief hout met groef- en tandverbinding geeft jouw tuinhuis een stijlvolle, elegante uitstraling. Met slechts één hellend dakoppervlak is de bruikbare oppervlak in het tuinhuis aanzienlijk groter en is het verlies aan bruikbare ruimte minimaal. Daarnaast zorgt de schuine zijde van het lessenaarsdak ervoor dat het regenwater goed kan weglopen en hoeft er slechts één regengoot geplaatst te worden.
  • De dakconstructie: 16 mm dik massief houten dak.
  • De dakbedekking is niet inbegrepen. Voor platdak- en lessenaarsdak-tuinhuizen adviseren wij een zelfklevende dakplaat: 5 rollen (optioneel verkrijgbaar).
  • Het tuinhuis heeft uitstekende statische eigenschappen en is daarom bijzonder robuust. Dit heeft ook invloed op de sneeuwbelasting, omdat deze bij dit tuinhuis bijzonder hoog is met 125 kg/m². Dankzij zijn uitstekende stabiliteit kan hij veel gewicht dragen en is daarom bij uitstek geschikt voor gebruik in de zeer besneeuwde gebieden van sneeuwbelastingszone 3, zoals de Alpen, het Ertsgebergte of het Harzgebergte. Let op: de sneeuwbelasting is sterk afhankelijk van de lokale klimaatzone en de topografische hoogte van de locatie. De verantwoordelijke bouwinstantie kan je gedetailleerde informatie geven over de sneeuwbelasting in jouw regio.

Uitrusting

  • Bij de levering is een dubbele deur inbegrepen, ca. b 141 x h 177 cm, deurbeslag, bontebaardslot met 2 sleutels (kunstglas).
  • Het tuinhuis wordt geleverd met geïmpregneerde onderconstructie en montageaccessoires. Deze dient als draagconstructie, biedt een stevige fundering en garandeert de noodzakelijke stabiliteit. Door de drukimpregnering is het onderbouwhout bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden, zachtrot, insecten en schimmels. De onderconstructie is onderhoudsvriendelijk en duurzaam en geschikt voor alle ondergronden.

Aanbevolen toebehoren

  • Het tuinhuis wordt geleverd zonder vloer. Een geschikte vloer (let op de serieaanduiding) vind je in ons assortiment accessoires.

KARIBU NATUURLIJKE – PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT

Karibu is een langdurige en competente partner voor een tuinhuis, sauna, speeltuin, carport of zwembad – gemaakt in Duitsland. Hoge kwaliteit is standaard en er wordt alleen geselecteerd, eersteklas hout gebruikt, uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen in Noord-Europa. De trage groei maakt het bijzonder hard en veerkrachtig. Geavanceerde technologieën zorgen voor productie op maat.

Specificaties

Fabrikant: KARIBU
Serie: Bastrup
Kleur: Natuurlijk
Materiaal: Hout
Oppervlakbehandeling: onbehandeld
Houtsoort: Sparren
Bouwmethode: Blokhutconstructie
Aanbouw: Aanbouwdak
Aantal kamers: 1
Vloeroppervlak (m²): 14,75 m²
Buitenmaten zonder dakoverstek (B x D): 540 x 280 cm
Buitenmaten met dakoverstek (B x D): 574,5 x 333 cm
Buitenmaten uitbouwdak zonder dakoverstek (B x D): 200 x 261,5 cm
Buitenmaten uitbouwdak met dakoverstek (B x D): 217 x 333 cm
Inwendige afmeting huis (B x D cm): 334 x 274 cm
Nokhoogte (cm): 222 cm
Zijhoogte (cm): 201 cm
Wanddikte (mm): 28 mm
Dakvorm: Lessenaarsdak
Dakhelling:
Dakvlak (m²): 19,50 m²
Dakuitvoering: Massief houten dak
Dakdikte (mm): 16 mm
Dakbedekking: zonder dakbedekking
Sneeuwlast (kg/m²): 125 kg/m²
Benodigde dakbaan: 5 rollen
Dakoverstek voor (cm): 28 cm
Dakoverstek achter (cm): 25 cm
Dakoverstek links (cm): 17,50 cm
Dakoverstek rechts (cm): 17,50 cm
Vloer: zonder vloer
Onderconstructie: Inclusief geïmpregneerd onderbouwhout
Aantal deuren: 1
Hoofddeur - Deurtype: Dubbele scharnierende deur
Hoofddeur - Apparatuur: Deurbeslag, Cilinderslot, 2 Sleutels
Hoofddeur - Breedte x hoogte (cm): ong. 141 x 177 cm
Hoofddeur - Doorgangsbreedte (cm): ong. 140 cm
Hoofddeur - Doorgangshoogte (cm): ong. 173 cm
Beglazing deur: onbreekbaar kunstglas
Beglazing: Kunstglas
Beschikbare downloads:
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "berging blokhut SET Bastrup 7 28 mm natuurlijke afwerking, incl. 2 m verlenging dak + achterwand"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Tuinhuisje Tussenwand Tintrup 28 mm terra grijs Tuinhuisje Tussenwand Tintrup 28 mm terra grijs
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.469,99 adviesprijs € 2.599,99
-34% korting
Tuinhuis blokhut CA2987 28 mm onbehandeld met 3 m aanbouw Tuinhuis blokhut CA2987 28 mm onbehandeld met 3...
Inhoud 1 stuk(s)
€ 2.328,24 adviesprijs € 3.528,16
Laatst bekeken