Artikelnummer L7021367_V

Dekkende WPC Harmony Red Cedar

Dikte/breedte 23x138 mm, lengte 3 m, gestructureerd, stevig profiel

Stukprijs (3 m):€ 53,70 Prijs per m: adviesprijs € 18,90 € 17,90

Lengte:

 m
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Fiberdeck WPC-vlonderdelen Massiv Harmony Deze 23 mm dikke vlonderdelen worden gemaakt van WPC...meer

Fiberdeck WPC-vlonderdelen Massiv Harmony

Deze 23 mm dikke vlonderdelen worden gemaakt van WPC en zijn ommanteld met een speciale houtvrije harde beschermlaag.

Materiaaleigenschappen:

De WPC-vlonderdeel HARMONY is een combinatie van ca. 60% hout en 40% kunststof en hoort tot de volledig nieuwe WPC-generatie van vloerdelen met harde beschermlaag. Het lage zwel- en krimpgedrag kenmerkt WPC als een bijzonder vorm- en kleurvast materiaal dat niet de neiging heeft te barsten of te splinteren. Dit maakt WPC-vloerdelen tot de ideale terrasbedekking en dankzij hun slipweerstand ook tot de ideale zwembadrand. De hoge dichtheid van WPC komt overeen met die van tropisch hardhout. Net als tropische houtsoorten zijn WPC-vloerdelen bestand tegen insectenplagen, vocht en verwering. Verbleken en vlekken zijn ook geen probleem dankzij een houtvrije extrusielaag.

Het massieve profiel maakt deze vlonderdelen dankzij hun robuustheid en hoge stabiliteit tot langdurige metgezellen, die pas na ca. 10-15 jaar moeten worden vervangen. WPC-vlonderdelen met een massief profiel zijn bijzonder splinter- en scheurbestendig, waardoor ze probleemloos met blote voeten kunnen worden belopen. Bij het leggen van massieve vlonderdelen is geen extra materiaal nodig zoals afsluitlijsten nodig.

Uiterlijk:

Bij HARMONY gaat het om een multicolor plank. Zowel binnen een plank als tussen de vloerdelen treden gewenste zichtbare kleurverschillen op, die de natuurlijkheid en levendigheid van de vloerbedekking benadrukken. De vlonderdeel heeft twee zeer robuuste oppervlakken in twee decors, die beide als zichtzijde kunnen worden gebruikt: een modern waveprofiel en een houtnerf, die exotisch hout imiteert.

Bevestiging:

De bevestiging van de vloerdelen gebeurt met een clipmontage met de Cobra Hybridclip of alternatief met de Cobra Tee Clip. De schroeven zijn geschikt voor hout en aluminium, voorboren wordt altijd aanbevolen, om schroefbreuk, -oververhitting en barsten van de voeg in de onderconstructie te voorkomen. Het gebruik van andere clips wordt niet aanbevolen en leidt tot verlies van garantie.

Onderconstructie:

WPC-vloerdelen mogen vanwege hun houtgehalte niet direct op de vloer worden gelegd. Men kan hier onderconstructies van hout, bijvoorbeeld KDI of hardhout, gebruiken. Vooral onderconstructies van aluminium of WPC worden aanbevolen, omdat alleen deze de stabiliteit en duurzaamheid van de WPC-vloerdelen overtuigend bevorderen. Plan de onderconstructie bij voorkeur zo, dat de vloerdelen later niet uitsteken. Aan de kopse kanten moet je de onderconstructie dubbel uitvoeren.

Onderhoud:

Dankzij hun opbouw vereisen WPC-vloerdelen geen verdere nabehandeling. Om het fraaie en verzorgde oppervlak op lange termijn te behouden, wordt aanbevolen, een regelmatige en grondige reiniging met een borstel, water en milde zeep uit te voeren.

Fiberdeck - hedendaagse WPC-terrassen en -gevels

Fiberdeck® staat voor betrouwbare producten, die het milieu ontzien en zijn ontwikkeld voor een lange levensduur. Het internationaal actieve bedrijf produceert innovatieve WPC-producten, die voor 95% bestaan uit gerecyclede kunststoffen en houtresten. Fiberdeck® WPC-terrasplanken en -bekleding zijn 100% waterdicht en hebben mooie matte kleuren en een natuurlijke nerf. Geen plank is gelijk! Co-extrusie, een innovatieve technologie, voorkomt vlekken en verkleuringen op de lange termijn. Bij Holzprofi24 zijn naast WPC terrasplanken van hoge kwaliteit ook WPC-gevels van Fiberdeck® verkrijgbaar.

Specificaties

Fabrikant: Fiberdeck
Schaduw: helder
Materiaal: WPC
Oppervlakprofiel: gestructureerd / glad
Kleur: Lichtbruin
Profiel bovenkant: gestructureerd
Profiel onderkant: glad
Dikte (mm): 23 mm
Type bevestiging: Clip montage, Schroeven
Lengte (cm): 300 cm
Breedte (cm): 13,80 cm
Profiel: Massief profiel
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Dekkende WPC Harmony Red Cedar"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Dekkende WPC Vintage Red Cedar Dekkende WPC Vintage Red Cedar
Inhoud 3 m (€ 59,70 / stuk)
vanaf € 59,70
-36% korting
 Terrasplanken WPC ProFi Terra 127 grijs
Inhoud 3.15 m (€ 16,35 / stuk)
€ 16,35 adviesprijs € 25,48
-26% korting
Terrasplank BPC Grijs Terrasplank BPC Grijs
Inhoud 4 m (€ 38,36 / stuk)
€ 38,36 adviesprijs € 51,60
-57% korting
 Aluminium insteekverbinding, Randen afgerond
Inhoud 1 stuk(s)
€ 3,49 adviesprijs € 8,09
Terrasplank WPC Good Life Brown Bungalow Terrasplank WPC Good Life Brown Bungalow
Inhoud 3.66 m (€ 69,17 / stuk)
vanaf € 69,17
Laatst bekeken