-13% korting
Artikelnummer L4030328

Massief houten vloer Eiken Rustiek geborsteld natuurlijk geolied

20 mm dik, vaste lengte 200 cm, 14 cm breed, zwart getrommeld, 4-zijdige afschuining

Pakketprijs (1.4 m²):€ 85,26 Prijs per m²: adviesprijs € 69,90 € 60,90

Levertijd: 4-8 werkdagen

Pakket- of stukgoedverzendingi

 m²
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Timefloor massief houten vloer Eiken natuurlijk geolied Uiterlijk Massief houten vloerdelen...meer

Timefloor massief houten vloer Eiken natuurlijk geolied

Uiterlijk

Massief houten vloerdelen gaan niet alleen lang mee, ze ademen en werken ook - ze krimpen bij droging, zetten uit bij vochtigheid en hebben door hun samenstelling een positieve invloed op het leefklimaat. Deze eiken vloer toont zijn tijdloos fraaie effect - echt eiken spreekt voor zich. Maar ook in technische zin kan eiken scoren: door zijn hoge ruwe dichtheid is deze houtsoort bijzonder warmtegeleidend en zorgt hij voor altijd warme voeten.

De 4-zijdige omringende V-voeg benadrukt het plankkarakter. Dankzij de levendige sortering / nerf zijn geen twee planken hetzelfde, elke plank heeft zijn eigen individuele nerf- en kleurspel. Natuurlijke oliën die diep in het oppervlak van het hout zijn doorgedrongen, beschermen het tegen vocht en maken het gemakkelijk te onderhouden. De geborstelde houtstructuur zet de nerf in een bijzonder licht en zorgt zo voor een mooie diepte.

Technische eigenschappen

Met de aanzienlijke planklengte van 2000 mm wordt de authentieke houtnerf uitstekend benadrukt.

Bij volledige verlijming heeft de plank door zijn dikte van 20 mm ook dezelfde opbouwhoogte. Bij een andere manier van leggen zal de montagehoogte echter wat hoger uitvallen. De groef- en tandverbinding is een insteekverbinding waarbij afzonderlijke planken aan de randen van de lange zijden in elkaar worden gestoken. De ene kant van de plank heeft een langwerpige, rechthoekig gefreesde inkeping, de zogenaamde groef, waarin de precies passende tand van de andere plank wordt gestoken. De vergrendeling van de twee componenten creëert een nauwsluitende verbinding die de belasting op de plank verdeelt over de omliggende planken. Massief houten vloerdelen met groef- en tandverbindingen moeten ook worden verlijmd - dit zorgt voor een bijzonder sterke en duurzame grip, evenals een lange levensduur en verminderd voetgeluid.

TIMEFLOOR - hout voor generaties

TIMEFLOOR staat voor vloeren van de hoogste kwaliteit die de tand des tijds doorstaan. De fabrikant volgt de trends en biedt een veelzijdig assortiment vloerbedekkingen: hoogwaardige massief houten planken en elegante houten parketvloeren, gezonde vinyl- en designvloeren en het natuurlijke materiaal kurk in een moderne hout- en tegellook. Als echte experts op het gebied van vloeren hebben ze aandacht voor kwaliteit, gezond leven, veiligheid en staan ze midden in hun tijd - zodat jij met jouw gezin stabiel, stevig en met een goed gevoel in je eigen huis kunt wonen, en dat vele generaties lang.

Specificaties

Lengte (cm): 200 cm
Breedte (cm): 14 cm
Oppervlaktestructuur: Geborsteld
Sortering (Fabrikant informatie): Spel
Sortering: Wild
Fabrikant: Timefloor
Kleur: Bruin
Schaduw: middel
Houtsoort: Eik
Oppervlakbehandeling: natuurlijk geolied
Dikte (mm): 20 mm
Verbinding: Groef & tand verbinding
Legtype: Verlijmen
Afschuining/voeg: 4-zijdig
warmwatervloerverwarming: ongeschikt
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Massief houten vloer Eiken Rustiek geborsteld natuurlijk geolied"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken