• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Artikelnummer L4030329

Massief houten vloer Eiken Rustiek geschuurd natuurlijk geolied

20 mm dik, vaste lengte 200 cm, 18 cm breed, zwart getrommeld, 4-zijdige afschuining

Pakketprijs (1.8 m²):€ 118,62 Prijs per m²: € 65,90

Momenteel niet beschikbaar

Pakket- of stukgoedverzendingi

Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Timefloor massief houten vloer Eiken natuurlijk geolied Uiterlijk Massieve houten vloeren zijn...meer

Timefloor massief houten vloer Eiken natuurlijk geolied

Uiterlijk

Massieve houten vloeren zijn authentiek, natuurlijk en van een eerlijke en heldere schoonheid. Door hun natuurlijke eigenschappen reguleren ze de vochtigheid binnenshuis en creëren zo een aangenaam leefklimaat. Massief houten vloerdelen geven je een aangenaam natuurlijk gevoel onder de voeten. Door zijn hoge stabiliteit kan massief hout meerdere malen worden geschuurd en meer dan 100 jaar meegaan. Met deze eiken vloer haal je betaalbare luxe in huis, wat van elke ruimte iets heel bijzonders maakt. Eikenhout heeft niet alleen een mooie uitstraling, het is ook uitstekend in het uitbalanceren van temperatuur- en vochtigheidsschommelingen in de ruimte.

De schuine kant die langs vier zijden loopt, structureert het legpatroon en geeft het een gelijkmatig patroon. Individuele structuur en expressieve nerf kenmerken de levendige sortering van deze plank. Hoogwaardige natuurlijke oliën voor oppervlakbehandeling laten het hout ademen en beschermen het. Het volledig gladde, onderhoudsvriendelijke oppervlak heeft niet de minste oneffenheden.

Technische eigenschappen

Kenmerkend voor deze eikenhouten vloer zijn de exclusieve vloerdelen, die met hun aanzienlijke lengte van 2000 mm de ononderbroken dynamiek van echt hout uitstralen.

Dit vloerdeel heeft een dikte van 20 mm. De totale montagehoogte kan echter variëren afhankelijk van het type installatie. De groef- en tandverbinding is een insteekverbinding waarbij afzonderlijke planken aan de randen van de lange zijden in elkaar worden gestoken. De ene kant van de plank heeft een langwerpige, rechthoekig gefreesde inkeping, de zogenaamde groef, waarin de precies passende tand van de andere plank wordt gestoken. De vergrendeling van de twee componenten creëert een nauwsluitende verbinding die de belasting op de plank verdeelt over de omliggende planken. Massief houten vloerdelen met groef- en tandverbindingen moeten ook worden verlijmd - dit zorgt voor een bijzonder sterke en duurzame grip, evenals een lange levensduur en verminderd voetgeluid.

TIMEFLOOR - hout voor generaties

TIMEFLOOR staat voor vloeren van de hoogste kwaliteit die de tand des tijds doorstaan. De fabrikant volgt de trends en biedt een veelzijdig assortiment vloerbedekkingen: hoogwaardige massief houten planken en elegante houten parketvloeren, gezonde vinyl- en designvloeren en het natuurlijke materiaal kurk in een moderne hout- en tegellook. Als echte experts op het gebied van vloeren hebben ze aandacht voor kwaliteit, gezond leven, veiligheid en staan ze midden in hun tijd - zodat jij met jouw gezin stabiel, stevig en met een goed gevoel in je eigen huis kunt wonen, en dat vele generaties lang.

Specificaties

Lengte (cm): 200 cm
Breedte (cm): 18 cm
Oppervlaktestructuur: Geschuurd
Sortering (Fabrikant informatie): Spel
Sortering: Wild
Fabrikant: Timefloor
Kleur: Bruin
Schaduw: middel
Houtsoort: Eik
Oppervlakbehandeling: natuurlijk geolied
Dikte (mm): 20 mm
Verbinding: Groef & tand verbinding
Legtype: Verlijmen
Afschuining/voeg: 4-zijdig
warmwatervloerverwarming: ongeschikt
Leveringsomvang: 5 st. per verpakking, komt overeen met 1,8 m²
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Massief houten vloer Eiken Rustiek geschuurd natuurlijk geolied"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken