Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Artikelnummer L5050554

Sauna systeemsauna Celine 5 spaarset inclusief 9 kW saunakachel M90E Top Steel en bedieningsunit Xaf

B x D x H: 231 x 196 x 198 cm, Hoekingang, incl. Harvia 9kW saunakachel Top Steel M90E, Bedieningsunit Xafir CS110, 3 ligbanken

Stukprijs adviesprijs € 3.027,99 € 2.169,00

Momenteel niet beschikbaar

Gratis Stukgoedverzendingi

Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Karibu binnensauna Celine in modulair ontwerp voor 2-3 personen inclusief Harvia 9 kW...meer

Karibu binnensauna Celine in modulair ontwerp voor 2-3 personen inclusief Harvia 9 kW saunakachel Top Steel M90E en bedieningsunit Xafir CS110

Deze systeem- of elementensauna dankt zijn naam aan de losse geprefabriceerde wandelementen die bij de montage eenvoudig in elkaar worden gestoken. De constructie van deze wandelementen wordt sandwichconstructie genoemd, aangezien de elementen uit meerdere lagen zijn opgebouwd.

De buitenwanden van de zichtzijden zijn opgebouwd uit twee 12,5 mm dikke, ademende en vochtregulerende speciale Softline geprofileerde houten panelen en een 42 mm dikke isolatielaag van minerale wol. Het dak bestaat uit een 57 mm dik speciaal paneel en isolatie van minerale wol. Door een totale wanddikte van 68 mm zijn systeemsauna's bijzonder goed geïsoleerd en hebben ze een zeer korte opwarmtijd nodig. Dit maakt ze bijzonder energiebesparend.

Bij het installeren van een sauna moet een minimale afstand van 10 cm van de muren en het plafond worden aangehouden om een ​​goede luchtcirculatie te garanderen. Hierdoor kan warme, vochtige lucht beter ontsnappen. Hierbij moet de minimale hoogte en breedte van de ruimte in acht worden genomen.

Basisuitrusting

  • Binnenafmetingen: De binnenafmetingen van deze sauna met B 216 x D 181 x H 192 cm maken een saunabezoek van 2-3 personen tegelijkertijd mogelijk.
  • Saunabedden: De sauna-ervaring is bijzonder comfortabel op 3 ligstoelen. De volgende saunabanken worden meegeleverd: 2 ligbedden, elk ca. 57 cm breed, 1 horizontaal ligbed, ca. 52 cm breed, massief sparrenhout.
  • Hoekingang: Hij is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes. Hij benut elke vierkante meter verstandig en kan in bijna elke ruimte worden geïntegreerd - extreem compact en ruimtebesparend.
  • Gespiegeld: Bij deze sauna is een gespiegelde montage mogelijk. Afhankelijk van de eigenschappen van de ruimte kan deze rechts of links worden geplaatst.

Deurvariant

De 8 mm dikke gebronsde volledig glazen deur zit in een massief houten deurkozijn. Het gebruikte geharde veiligheidsglas heeft een speciale warmtebehandeling ondergaan en is daardoor ongevoelig voor temperatuurschommelingen. De deur heeft een inbouwmaat van 65,6 x 175 cm en een doorgangsmaat van 64 x 173 cm. Het bruine deurbeslag is vrij verstelbaar voor een optimale en nauwkeurige uitlijning. Het is uitgerust met een hoogwaardige deurgreep in het elegante KARIBU-design en met de beproefde magnetische vergrendelingstechnologie.

Saunakachel

Deze saunakachel is een klassieke kachel met een totaal vermogen van 9 kW. Ondanks zijn prestaties neemt hij weinig ruimte in beslag - hij is zeer compact en elegant. Robuuste constructie garandeert duurzaamheid en stabiliteit.

Bedieningsunit

  • Xafir CS110 is een externe bedieningsunit met een touchscreen-bedieningspaneel. Moderne en praktische bediening van de saunakachel. Het kleine en overzichtelijke touch-bedieningspaneel is eenvoudig te installeren: in de sauna, in de douche of in de kleedkamer. Handige en snelle temperatuurregeling. Geschikt voor kachels tot 11 kW.

Inbegrepen bij de levering:

Harvia 9 kW saunakachel Top Steel M90E zwart, bedieningsunit Xafir CS110, 3 banken, 1 espenhouten hoofdsteun, massief sparrenhouten kachelbeschermingsrooster, beslag en montagehandleiding.

Aanbevolen accessoires

Diabaasstenen zijn niet inbegrepen. De populaire saunastenen zijn geschikt voor alle saunakachels en overtuigen door hun bijzondere vermogen om warmte op te slaan. Diabaasstenen zijn apart verkrijgbaar in onze online shop.

Afhankelijk van de aansluiting moeten siliconenkabels apart worden aangeschaft:

  • Oven - vijfaderige siliconenkabel: van bedieningsunit naar saunakachel (1,5 mm), zevenaderige siliconenkabel: van bio bedieningsunit naar bio-combikachel (1,5 mm)
  • Bedieningsunit - vijfaderige siliconenkabel: van de stroomaansluiting naar de bedieningsunit (2,5 mm), vijfaderige siliconenkabel: van de bedieningsunit naar de saunakachel (1,5 mm)
  • Saunalamp - drieaderige siliconenkabel: van de stroomaansluiting/bedieningsunit naar de saunalamp (1,5 mm)

Dakkrans met geïntegreerde LED-lampen: tovert harmonisch licht rond je sauna.

Grond van houtspar: voor een aangename verschijning binnen en buiten de sauna.

Accessoiresplank: te bestellen in de accessoires

6-delige saunaset: Infuusemmer van robuust sparrenhout met pollepel & kunststof inzetstuk, zandloper, klimaatmeter en badregelbord voor sauna's

Aanbevolen basisuitvoering: Saunaverlichting, sterrenhemel, luidsprekers geschikt voor sauna, geuroliën, rustbank en hoofdsteun. Deze en vele andere artikelen vind je in ons assortiment accessoires.

Karibu natuurproducten van hoge kwaliteit

Karibu is een jarenlange en competente partner voor tuinhuizen, sauna's, speeltoestellen, carports of zwembaden - made in Germany. Hoge kwaliteit is standaard en er wordt alleen geselecteerd, eersteklas hout gebruikt, uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen in Noord-Europa. Door de trage groei is dit hout bijzonder hard en veerkrachtig. Geavanceerde technologieën zorgen voor productie op maat. Karibu zet accenten in kwaliteit en design.

Specificaties

Fabrikant: KARIBU
Serie: Celine
Vloeroppervlak (m²): 3,90 m²
Saunakachel: Klassieke saunakachel
Bedieningsunit inbegrepen: Easy traditioneel
Bedieningsunit: Externe bedieningsunit
Minimale ruimtebreedte (cm): 241 cm
Minimale ruimtehoogte (cm): 208 cm
Minimale ruimtediepte (cm): 206 cm
Aantal kamers: 1
Bouwmethode: Systeemconstructie
Wanddikte (mm): 68 mm
Oppervlakbehandeling: onbehandeld
Versie ligbanken: 2 ligbanken ong. 57 cm breed, 1 dwarsligstoel ong. 52 cm breed
Ligbanken houtsoort: Spar
Aantal ligbanken: 3
Entree: Hoekingang
Deurvariant: Gebronsde volledig glazen deur
Kleur: Natuurlijk
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Sauna systeemsauna Celine 5 spaarset inclusief 9 kW saunakachel M90E Top Steel en bedieningsunit Xaf"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken