• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Artikelnummer L5050423

Saunavat Haria Plus thermohout incl. houtkachel

B x D x H: 195 x 250 x 205 cm, incl. Harvia houtkachel, BimSch-set, Hittebeschermende mantel, Beschermende onderlaag en rookafvoer

Stukprijs adviesprijs € 6.659,03 € 5.070,91

Momenteel niet beschikbaar

Gratis Verzending van lange goedereni

Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
WOODTEX vatsauna Haria Plus thermisch hout incl. Harvia houtkachel 20Pro, BimSch set, Harvia...meer

WOODTEX vatsauna Haria Plus thermisch hout incl. Harvia houtkachel 20Pro, BimSch set, Harvia hittebeschermende mantel, Harvia hitteschild en Harvia rookafvoer

De vatsauna trekt niet alleen ieders aandacht door zijn bijzondere uiterlijk, maar biedt ook uitstekende technische eigenschappen. De ronde vorm zorgt voor een optimale lucht- en warmtecirculatie en een bijzonder snelle en zuinige verwarming zonder onaangename warmteophoping in de hoeken en onder het plafond. Deze vastsauna is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en is zeer geschikt voor kleine tuinen, door zijn compacte vorm neemt hij weinig ruimte in.

De vatsauna is gemaakt van Thermowood. Thermowood is het product van een duurzaam en milieuvriendelijk proces waarbij de eigenschappen van het naaldhout uitsluitend door verhitting worden verbeterd. De thermische verwerking van het Finse naaldhout levert een typisch, bruin schaduwpatroon op, dat het geheel een warm en modern uiterlijk geeft. De verwerking leidt ook tot: verbeterde vochtbestendigheid, langere levensduur (klasse 2), verbeterde vormvastheid, een bijzonder lichte structuur. Thermohout moet na enige tijd met een olie of een beits worden behandeld. Om technische redenen kunnen elementen zoals raamkozijnen, deuren, bogen, funderingen en veranda's niet thermisch worden behandeld. Kleuraanpassingen kunnen eenvoudig worden gemaakt met de beits die bij de levering is inbegrepen.

De massieve balken van Scandinavisch sparrenhout fungeren als natuurlijke isolatie. Vurenhout is het ideale hout voor een sauna en is grotendeels vrij van knoesten en hars en heeft een laag risico op splinters. Door de goede warmteopslagcapaciteit worden de hoge temperaturen lang vastgehouden en gedoseerd afgegeven. De volledig natuurlijke beleving van een massief houten sauna wordt gecompleteerd door de eigen harsen en essentiële oliën van het hout, die een typische houtgeur afgeven.

Basisuitrusting

  • Binnenafmetingen: De binnenafmetingen van deze sauna met B 195 cm x D 230 cm x H 195 cm maken een saunabezoek voor meerdere personen tegelijkertijd mogelijk.
  • Saunabedden: De sauna-ervaring is bijzonder comfortabel op 2 ligstoelen. De volgende saunabanken worden meegeleverd: Saunabanken populierenhout + banken buiten van sparrenhout.
  • Raam: Deze sauna heeft 2 enkele ramen, ca. B 30 x H 67 cm. Ramen van gebronsd isolatieglas houden de warmte betrouwbaar binnen in de sauna. Het glazen oppervlak vergroot de saunacabine optisch. Een royale lichtinval zorgt voor een vriendelijke sfeer.

Inbegrepen bij de levering:

Saunavat, houtkachel, BimSch set hitteschild, beschermende onderlaag, rookafvoer, vloer, dakshingles zwart, fundering, vuurvaste plaat voor kachel, 4 banken

Aanbevolen accessoires

Diabaasstenen zijn niet inbegrepen. De populaire saunastenen zijn geschikt voor alle saunakachels en overtuigen door hun bijzondere vermogen om warmte op te slaan. Diabaasstenen zijn apart verkrijgbaar in onze online shop.

Afhankelijk van de aansluiting moeten siliconenkabels apart worden aangeschaft:

  • Kachel - vijfaderige siliconenkabel: van bedieningsunit naar saunakachel (1,5 mm), zevenaderige siliconenkabel: van bio bedieningsunit naar bio-combikachel (1,5 mm)
  • Bedieningsunit - vijfaderige siliconenkabel: van de stroomaansluiting naar de bedieningsunit (2,5 mm), vijfaderige siliconenkabel: van de bedieningsunit naar de saunakachel (1,5 mm)
  • Saunalamp - drieaderige siliconenkabel: van de stroomaansluiting / bedieningsunit naar de saunalamp (1,5 mm)

Grond van houtspar: voor een aangename verschijning binnen en buiten de sauna.

Accessoiresplank: te bestellen in de accessoires

6-delige saunaset: Infuusemmer van robuust sparrenhout met pollepel & kunststof inzetstuk, zandloper, klimaatmeter en badregelbord voor sauna's

Aanbevolen basisuitvoering: Saunaverlichting, sterrenhemel, luidsprekers geschikt voor sauna, geuroliën, rustbank en hoofdsteun. Je vindt deze en nog veel andere artikelen in ons assortiment accessoires.

WOODTEX - HOUT ZONDER COMPROMISSEN

Betaalbare merkproducten voor hout en daarbuiten: Woodtex biedt eersteklas kwaliteit voor tuinhuizen/gereedschapshuisjes, privacybeschermende schuttingen, terrasplanken en kassen. De fabrikant produceert al jaren alles wat de buitenruimte tot een fijne plek maakt. Innovatieve materialen, hout van hoge kwaliteit en betaalbare prijzen - daar staat WOODTEX voor. Kortom: veel tuin voor weinig geld.

Onderhoudsinstructie: Klachten kunnen alleen worden behandeld met vermelding van het bijbehorende pakketnummer! Elk pakket heeft een individueel nummer, dat nodig is om klachten in behandeling te kunnen nemen. Bewaar het nummer bij voorkeur samen met de factuur.

Specificaties

Vloer: met vloer
Wandhoogte (cm) / Minimale hoogte (cm): 195 cm
Nokhoogte / Maximale hoogte (cm): 205 cm
Fabrikant: WOODTEX
Serie: Haria
Kleur: Bruin
Houtsoort: Sparren
Bouwmethode: Systeemconstructie
Vloeroppervlak (m²): 4,88 m²
Voorruimte: zonder voorruimte
Basisafmeting (B x D): 195 x 180 cm
Wanddikte (mm): 42 mm
Dakvorm: Tondak
Dakbedekking: zonder dakbedekking
Ontwerp van de vloer: Vaste Houten Vloeren
Deurvariant: Houten deur met gebronsd enkel glas
Beglazing deur: enkelvoudige beglazing
Aantal vensters: 2
Venster - Apparatuur: 2 enkel vensters ong. w 30 x h 67 cm
Beglazing raam: enkelvoudige beglazing
Aantal ligbanken: 2
Leveringsomvang: Saunavat, Harvia houtkachel, BimSch-set, Harvia rookafvoer, hitteschild, beschermende onderlaag, vloer, dakspanen, fundering, bevestigingsmateriaal, 4 banken, bevestigingsmateriaal
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Saunavat Haria Plus thermohout incl. houtkachel"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken