• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank
-39% korting
Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank
Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank
     
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Artikelnummer L7020446_V

Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank

Dikte/breedte 20x200 mm, Lengte 3 m, fijn geribbeld, Massief profiel

Stukprijs (3 m):€ 32,70 Prijs per m: adviesprijs € 17,90 € 10,90

Lengte:

Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank Materiaaleigenschappen Deze 20 mm dikke...meer

Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank

Materiaaleigenschappen

Deze 20 mm dikke terrasplanken zijn gemaakt van WPC. WPC (Wood Plastic Composite) is een composiet van ongeveer 70% hout en 30% kunststof. Dit composietmateriaal is bijzonder onderhoudsvriendelijk en behoeft geen regelmatige nabehandeling vanwege het hoge kunststofgehalte. Het lage zwel- en krimpgedrag kenmerkt WPC als een bijzonder vorm- en kleurvast materiaal dat niet de neiging heeft te barsten of te splinteren. Dit maakt WPC-planken tot de ideale terrasbedekking en dankzij hun slipweerstand ook tot de ideale zwembadrand. De hoge dichtheid van WPC komt overeen met die van tropisch hardhout. WPC-planken zijn bestand tegen schimmels en insecten, evenals vocht en weer.

Door het massieve profiel van de terrasplanken zijn ze zeer draagkrachtige, robuuste en maatvaste accessoires die ook met een lichte onderconstructie kunnen volstaan. Ze laten geen water door en zijn zeer weerbestendig. Bij het leggen van massieve terrasplanken kunnen de eindlijsten achterwege blijven. WPC-terrasplanken met een massief profiel zijn zeer spinter- en scheurvast en daarom ideaal voor zwembadomgevingen. Het massieve profiel van de WPC-terrasplanken maakt ze bijzonder robuust en duurzaam.

Uiterlijk

Het fijn geribbelde profiel is door zijn structuur relatief slipvrij. De onderzijde is glad en niet geschikt als terrasbedekking.

Standaardmontage

WPC-planken worden bevestigd met clipmontage. Hiervoor wordt aan elke onderconstructie een clip geschroefd. Vervolgens wordt de WPC-plank eenvoudig in de clip geduwd. Op deze manier wordt een snelle en vooral verborgen bevestiging zonder zichtbare schroeven gegarandeerd. Desalniettemin moeten aanvullende specificaties van de fabrikant in acht worden genomen.

Onderconstructie

Vanwege het houtgehalte mogen WPC-vloerdelen niet rechtstreeks op de vloer worden bevestigd. Ze kunnen echter gemakkelijk worden gelegd op normale houten of aluminium onderconstructies, evenals op speciale WPC-onderconstructies. Alles kan hiervoor gebruikt worden, van geïmpregneerde balken tot hardhout. Om te profiteren van de levensduur van de WPC-planken, wordt echter een WPC- of aluminium onderconstructie aanbevolen.

Onderhoud

De WPC-planken zijn gemakkelijk te onderhouden, omdat hun structuur voorkomt dat vuil in de diepere lagen dringt. Het is daarom alleen aan te raden om regelmatig grondig te reinigen met een borstel, water en milde zeep om de schoonheid van de vloer te behouden.

Belladoor - de deur naar het groen

Belladoor is de deur naar het groen. Met hoogwaardige producten voor buiten volg je altijd de laatste trend. Van terrasplanken en tegels tot privacybeschermende schuttingen en tuinschuttingen, de ideale garagedeur en verhoogde bedden tot een grote keuze aan speeltoestellen voor kinderen, Belladoor laat niets te wensen over. De fabrikant vertrouwt op duurzame constanten: stabiele constructies en betrouwbare, duurzame materialen voor langdurig plezier van de producten - uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

Specificaties

Fabrikant: Belladoor
Type bevestiging: Clip montage
Schaduw: donker
Materiaal: WPC
Oppervlakprofiel: fijn geribbeld
Leveringsomvang: 1 stuk komt overeen met 3 m
Kleur: Mahonie
Profiel bovenkant: fijn geribbeld
Profiel onderkant: fijn geribbeld
Dikte (mm): 20 mm
Structuur: Massief profiel
Breedte (cm): 20 cm
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Terrasplank WPC mahonie look - XL brede plank"
Sommige reviews zijn automatisch vanuit de originele taal vertaald.
29 apr. 2021

WPC-vloerdelen

Geachte heer of mevrouw, bestellen. Levering en afhandeling alles was perfect

Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken