• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Artikelnummer L7020895_V

Terrasplanken WPC Fun Deck Vintage graphite

Dikte/breedte 23x138 mm, Lengte 3 m, gestructureerd, Massief profiel

Stukprijs (3 m):€ 68,70 Prijs per m: € 22,90

Lengte:

 m
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
WPC terrasplank Materiaaleigenschappen WPC (Wood Plastic Composite) is een composiet van...meer

WPC terrasplank

Materiaaleigenschappen

WPC (Wood Plastic Composite) is een composiet van ongeveer 60% hout en 40% kunststof. Dit composietmateriaal is bijzonder onderhoudsvriendelijk en behoeft geen regelmatige nabehandeling vanwege het hoge kunststofgehalte. Het lage zwel- en krimpgedrag kenmerkt WPC als een bijzonder vorm- en kleurvast materiaal dat niet de neiging heeft te barsten of te splinteren. Dit maakt WPC-planken tot de ideale terrasbedekking en dankzij hun slipweerstand ook tot de ideale zwembadrand. De hoge dichtheid van WPC komt overeen met die van tropisch hardhout. WPC-planken zijn bestand tegen schimmels en insecten, evenals vocht en weer.

Door het massieve profiel van de terrasplanken zijn ze zeer draagkrachtige, robuuste en maatvaste accessoires die ook met een lichte onderconstructie kunnen volstaan. Ze laten geen water door en zijn zeer weerbestendig. Bij het leggen van massieve terrasplanken kunnen de eindlijsten achterwege blijven. WPC-terrasplanken met een massief profiel zijn zeer spinter- en scheurvast en daarom ideaal voor zwembadomgevingen. Het massieve profiel van de WPC-terrasplanken maakt ze bijzonder robuust en duurzaam.

Uiterlijk

Het gestructureerde oppervlak van de houten terrasplanken zorgt voor een absoluut authentieke terraslook.

Terrasplanken met een breedte van 18 cm of meer worden beschouwd als brede planken. Dit nieuwe formaat is niet alleen trendy, maar biedt ook voordelen zoals een snelle en eenvoudige plaatsing omdat er minder planken nodig zijn. Het bijzonder brede plankformaat laat de unieke nerf van het hout goed tot zijn recht komen en zorgt voor een nog natuurlijkere sfeer.

Standaardmontage

WPC-planken worden bevestigd met clipmontage. Hiervoor wordt aan elke onderconstructie een clip geschroefd. Vervolgens wordt de WPC-plank eenvoudig in de clip geduwd. Op deze manier wordt een snelle en vooral verborgen bevestiging zonder zichtbare schroeven gegarandeerd. Desalniettemin moeten aanvullende specificaties van de fabrikant in acht worden genomen.

Onderconstructie

Vanwege het houtgehalte mogen WPC-vloerdelen niet rechtstreeks op de vloer worden bevestigd. Ze kunnen echter gemakkelijk worden gelegd op normale houten of aluminium onderconstructies, evenals op speciale WPC-onderconstructies. Alles kan hiervoor gebruikt worden, van geïmpregneerde balken tot hardhout. Om te profiteren van de levensduur van de WPC-planken, wordt echter een WPC- of aluminium onderconstructie aanbevolen.

Onderhoud

De WPC-planken zijn gemakkelijk te onderhouden, omdat hun structuur voorkomt dat vuil in de diepere lagen dringt. Het is daarom alleen aan te raden om regelmatig grondig te reinigen met een borstel, water en milde zeep om de schoonheid van de vloer te behouden.

Belladoor - de deur naar het groen

Belladoor is de deur naar het groen. Met hoogwaardige producten voor buiten volg je altijd de laatste trend. Van terrasplanken en tegels tot privacybeschermende schuttingen en tuinschuttingen, de ideale garagedeur en verhoogde bedden tot een grote keuze aan speeltoestellen voor kinderen, Belladoor laat niets te wensen over. De fabrikant vertrouwt op duurzame constanten: stabiele constructies en betrouwbare, duurzame materialen voor langdurig plezier van de producten - uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs.

Specificaties

Fabrikant: Fiberdeck
Type bevestiging: Clip montage
Schaduw: donker
Materiaal: WPC
Oppervlakprofiel: gestructureerd / glad
Kleur: Grijs
Leveringsomvang: 1 stuk komt overeen met 3 m
Profiel bovenkant: gestructureerd
Profiel onderkant: glad
Dikte (mm): 23 mm
Lengte (cm): 300 cm
Breedte (cm): 13,80 cm
Profiel: Massief profiel
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Terrasplanken WPC Fun Deck Vintage graphite"
Sommige reviews zijn automatisch vanuit de originele taal vertaald.
6 mrt. 2023

Lijkt op internet.

Ziet eruit als op de foto's, geen kleurverschillen. Perfect qua lengte.

3 mrt. 2023

Bedrieglijk echt :)

De vlonderplanken zijn goedkoop, stabiel en praktisch om mee te werken, net als hout. Levering was ook goed. Absolute aanrader!

27 feb. 2023

Mooi en hoge kwaliteit.

Zeer mooie vloerdelen! Onze veranda ziet er zeer hoogwaardig uit.

20 feb. 2023

Simpelweg geweldig!

Geweldig materiaal, gemakkelijk te leggen en gemakkelijk om mee te werken.

Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken