Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Artikelnummer L4081980

Vinyl vloerbedekking premium click vinyl eik platinum wideplank

7,5 mm dik, 152,2 x 24 cm, klikverbinding, incl. contactgeluidisolatie, geschikt voor vochtige ruimtes

Pakketprijs (2.922 m²):€ 90,29 Prijs per m²: adviesprijs € 189,00 € 30,90

Momenteel niet beschikbaar

Pakket- of stukgoedverzendingi

Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
TIMEFLOOR Premium Klikvinyl Eiken Plaza breedplank Dikte 7,5 mm, klikverbinding, geschikt...meer

TIMEFLOOR Premium Klikvinyl Eiken Plaza breedplank

Dikte 7,5 mm, klikverbinding, geschikt voor vochtige ruimtes, isolatie geïntegreerd

Vinyl is een absolute alleskunner en overtuigt door zijn eenvoudige montage en bijzonder goede prijs-prestatieverhouding. Vinylvloeren zijn geschikt voor vrijwel elke kamer en worden gekenmerkt door een hoge slijtvastheid en slagvastheid - voor langdurig vrienden op uw nieuwe vloer.

Optica

De typische eikenhoutnerf van het decor straalt tijdloze klasse en gezellige warmte uit. Het klassieke 1-strooks breedplankformaat geeft elke ruimte een harmonieuze sfeer, waardoor uw woning er bijzonder natuurlijk uitziet. De afschuining aan vier zijden structureert het legpatroon en zorgt voor een uniform patroon. Door de natuurlijke nerf zorgt deze vloer voor een aangenaam totaaleffect.

Met een breedte van 240 mm overtuigt deze vinylplank bijzonder: hij ziet er niet alleen zeer stabiel uit, maar ziet er ook gewoon sterk uit.

Technische details

Vinylvloeren volgen doorgaans een vijflaagse structuur: daarbovenop de PU-gecoate slijtlaag, die met de decorfolie tot een resistent oppervlak wordt geperst, onder de vinyldrager, die met een klik op de HDF-draagplaat ligt verbinding. De onderste laag vormt het contragewicht, wat zorgt voor stabiliteit.

De planken hebben een breedte van 240 mm, een lengte van 1522 mm en zijn 7,5 mm dik. De 0,55 mm dikke slijtlaag die het oppervlak bedekt, maakt het vinyl bijzonder duurzaam. Deze laag beschermt ook tegen krassen en stoten. Dankzij de waterbestendige draagplaat kan deze vloerbedekking ook gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals keukens of badkamers. Deze vloer is goedgekeurd voor gebruik op vloerverwarming met warm water.

Met behulp van de klikverbinding 5G kliksysteem kan de vloer eenvoudig zwevend gelegd worden.

Met gebruiksklasse (NK) 23 is deze vloerbedekking geschikt voor drukbezochte ruimtes in privéruimtes zoals trappenhuizen of entreeruimtes. In wachtkamers, kantoren of boetieks met continu gebruik kan hij ook punten scoren in commerciële ruimtes met gebruiksklasse (NK) 32. De geïntegreerde contactgeluidsisolatie vermindert hinderlijke contact- en loopgeluiden. Voor jezelf en voor je buren.

TIMEFLOOR – hout voor generaties

TIMEFLOOR staat voor vloeren van de hoogste kwaliteit die de tand des tijds zullen doorstaan. Volgend op de trends biedt de fabrikant een divers assortiment vloerbedekkingen: hoogwaardige massief houten vloerdelen en fijne houten parketvloeren, gezonde woonvinyl- en designvloeren en het natuurlijke materiaal kurk in een moderne hout- en tegellook. Als echte experts op het gebied van vloerbedekking hebben zij oog voor kwaliteit, gezond leven, veiligheid en zijn ze altijd geworteld in de moderne gebeurtenissen – zodat uw gezin generaties lang kan genieten van stabiel, veilig wonen en een goed gevoel in hun eigen huis. .

Specificaties

Lengte (cm): 152,20 cm
Breedte (cm): 24 cm
Fabrikant: Timefloor
Serie: Premium Long
Schaduw: middel
Legpatroon: Landhuisvloer
Belastingscategorie: 23, 32
Dikte (mm): 7,50 mm
Slijtlaag: 0,55 mm
Verbinding: 5G Click-System
Legtype: Klikverbinding
Isolatie: Geïntegreerde isolatie
Afschuining/voeg: 4-zijdig
Geschikt voor vochtige ruimtes: geschikt voor vochtige ruimtes
warmwatervloerverwarming: geschikt
Leveringsomvang: 8 stuks per verpakking, komt overeen met 2,922 m²
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Vinyl vloerbedekking premium click vinyl eik platinum wideplank"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken