• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
WPC Kovalex terrasplank houtlook walnoot mat
Artikelnummer L7021071_V

WPC Kovalex terrasplank houtlook walnoot mat

Dikte/breedte 20x145 mm, Lengte 4 m, gestructureerd / fijn geribbeld, Massief profiel

Stukprijs (4 m):€ 63,60 Prijs per m: € 15,90

Lengte:

 m
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
WPC Kovalex terrasplank houtlook walnoot mat Materiaaleigenschappen Deze 20 mm dikke...meer

WPC Kovalex terrasplank houtlook walnoot mat

Materiaaleigenschappen

Deze 20 mm dikke terrasplanken zijn gemaakt van WPC.

WPC (Wood Plastic Composite) is een composiet van ongeveer 70% hout en 30% kunststof. Dit composietmateriaal is bijzonder onderhoudsvriendelijk en behoeft geen regelmatige nabehandeling vanwege het hoge kunststofgehalte. Het lage zwel- en krimpgedrag kenmerkt WPC als een bijzonder vorm- en kleurvast materiaal dat niet de neiging heeft te barsten of te splinteren. Dit maakt WPC-planken tot de ideale terrasbedekking en dankzij hun slipweerstand ook tot de ideale zwembadrand. De hoge dichtheid van WPC komt overeen met die van tropisch hardhout. WPC-planken zijn bestand tegen schimmels en insecten, evenals vocht en weer.

Het solide profiel maakt de terrasplanken duurzame accessoires vanwege hun robuustheid en hoge stabiliteit. WPC terrasplanken met hun massieve profiel zijn bijzonder bestand tegen versplintering en scheuren, daarom zijn ze ideaal als zwembadrand en kunnen ze zonder problemen op blote voeten worden belopen. Bij het leggen van massieve terrasplanken is het niet nodig om extra materiaal, zoals eindlijsten, aan te schaffen of hiermee rekening te houden.

Uiterlijk

De fijne profilering benadrukt de elegante uitstraling van de vloerdelen.

Standaardmontage

WPC-planken worden bevestigd met clipmontage. Hiervoor wordt aan elke onderconstructie een clip geschroefd. Vervolgens wordt de WPC-plank eenvoudig in de clip geduwd. Op deze manier wordt een snelle en vooral verborgen bevestiging zonder zichtbare schroeven gegarandeerd. Desalniettemin moeten aanvullende specificaties van de fabrikant in acht worden genomen.

Onderconstructie

Vanwege het houtgehalte mogen WPC-vloerdelen niet rechtstreeks op de vloer worden bevestigd. Ze kunnen echter gemakkelijk worden gelegd op normale houten of aluminium onderconstructies, evenals op speciale WPC-onderconstructies. Alles kan hiervoor gebruikt worden, van geïmpregneerde balken tot hardhout. Om te profiteren van de levensduur van de WPC-planken, wordt echter een WPC- of aluminium onderconstructie aanbevolen.

Onderhoud

Dankzij hun robuuste materiaalsamenstelling hebben WPC-planken geen verdere nabehandeling nodig. Om het fraaie en verzorgde oppervlak op lange termijn te behouden, is het raadzaam om regelmatig en grondig te reinigen met een borstel, water en milde zeep.

WOODTEX - voordelig & trendy

Voordelige merkproducten voor alles wat met hout en daarbuiten te maken heeft - Woodtex vormt de interface tussen de voordelen van hout en kunststof - WPC, de technische innovatie ontworpen voor blijvende weerstand buitenshuis. Met een breed assortiment hoogwaardige producten van terrasplanken en tegels, diverse soorten schuttingen, zijluifels, tuinmeubelen en decoraties tot dierproducten en kassen, voorziet Woodtex in alle wensen voor de ideale tuinbeleving.

Specificaties

Fabrikant: KOVALEX
Type bevestiging: Clip montage
Schaduw: donker
Materiaal: WPC
Oppervlakprofiel: fijn geribbeld
Kleur: Bruin
Profiel bovenkant: fijn geribbeld
Profiel onderkant: fijn geribbeld
Dikte (mm): 20 mm
Lengte (cm): 400 cm
Breedte (cm): 14,50 cm
Profiel: Massief profiel
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "WPC Kovalex terrasplank houtlook walnoot mat"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken