• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
-41% korting
     
Artikelnummer L4020297

Parket eiken markant gerookt witgeolied landhuisvloer geborsteld

14 mm dik, Klikverbinding, witgeolied, 4-zijdig afgeschuind, 3-laags

Pakketprijs (2.873 m²):€ 126,12 Prijs per m²: adviesprijs € 74,90 € 43,90

Levertijd: 4-8 werkdagen

Pakket- of stukgoedverzendingi

 m²
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Timefloor parket eiken landhuisvloer Uiterlijk Deze eiken vloer toont zijn tijdloos fraaie...meer

Timefloor parket eiken landhuisvloer

Uiterlijk

Deze eiken vloer toont zijn tijdloos fraaie effect - echt eiken spreekt voor zich. Maar ook in technische zin kan eiken scoren: door zijn hoge ruwe dichtheid is deze houtsoort bijzonder warmtegeleidend en zorgt hij voor altijd warme voeten.

Landhuisvloeren hebben met hun enkelstrooks-look een natuurlijke en rustieke uitstraling waardoor elke ruimte gezellig oogt. De schuine kant die langs vier zijden loopt, structureert het legpatroon en geeft het een gelijkmatig patroon. Het oppervlak van het hout is witgeolied: een natuurlijke tint die uitstekend past bij alle moderne, jonge inrichtingsstijlen. Bij deze plank zijn de zachte delen van het oppervlakhout uitgeborsteld. Hierdoor ontstaat het gestructureerde, opvallende oppervlak van harder hout.

Gerookt hout

Deze behandeling van hout geeft prachtige kleurnuances en intensiteiten en zorgt er tegelijkertijd voor dat de parketvloer behouden blijft. Door een chemische zuur-base-reactie komen de in het hout aanwezige tannines naar de oppervlak en zorgen voor een mooie verdonkering van het hout. De schaduw en intensiteit zijn afhankelijk van de duur, de kwaliteit en de intensiteit van het roken, evenals het gehalte aan looizuur in het hout. Bovendien krijgt de parketvloer door het rookproces een grotere elasticiteit en wordt hij zachter en gladder (= plastificering), waardoor hij gemakkelijker te verwerken is. Bovendien heeft een gerookte vloer een hogere lichtstabiliteit. Er is geen kleurverandering bij continue blootstelling aan zonlicht, de planken worden niet donkerder of lichter. Gerookt parket, dat robuust en ongevoelig is voor invloeden van buitenaf, is een goed inheems alternatief voor tropisch hout.

Technische details

Het kostbare parket heeft een totale plankdikte van 14 mm. Zwevend leggen kan zonder enig probleem, doordat deze plank een praktische klikverbinding heeft.

3-laags parket bestaat uit een edelhouten slijtlaag, een MDF of HDF tussenlaag en een schutlaag die kromtrekken van het werkende hout tegengaat. Het parket heeft een symmetrische opbouw en daardoor een optimale maatvastheid, bijvoorbeeld bij hogere luchtvochtigheid. 3-laags parket wordt zwevend gelegd met behulp van een kliksysteem. In principe kan dit type parket echter ook vast verlijmd worden.

Dit artikel is uitermate geschikt voor slaapkamers, woonkamers, logeerkamers of kinderkamers, maar mag niet in vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens worden gelegd. De thermische weerstand als gevolg van de sterkte en thermische geleidbaarheid van de vloer is laag: Daardoor kan het parket over een warmwatervloerverwarming worden gelegd.

TIMEFLOOR - hout voor generaties

Als hoogwaardig en altijd actueel assortiment maakt TIMEFLOOR indruk met zijn jarenlange ervaring en een divers assortiment, met name op het gebied van vloeren. Het assortiment maakt indruk door zijn nuchtere karakter en zijn zelfverzekerde, eigentijdse voorkomen: Zodat je gezin zich generaties lang veilig, zeker en met een goed gevoel in de eigen woning kan uitleven.

Specificaties

Lengte (cm): 190 cm
Breedte (cm): 18,90 cm
Oppervlaktestructuur: Geborsteld
Sortering (Fabrikant informatie): Markant
Sortering: Rustiek
Fabrikant: Timefloor
Kleur: Bruin
Schaduw: middel
Houtsoort: Eik
Oppervlakbehandeling: wit geolied
Afschuining/voeg: 4-zijdig
Legpatroon: Landhuisvloer
Legtype: Klikverbinding
Verbinding: Kliksysteem
Dikte (mm): 14 mm
Slijtlaag: 3 mm
Structuur: 3-laags
warmwatervloerverwarming: geschikt
Leveringsomvang: 8 st. per verpakking, komt overeen met 2,873 m²
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Parket eiken markant gerookt witgeolied landhuisvloer geborsteld"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken