-43% adviesprijs
Artikelnummer L4100154

Wandbekleding Teak Sakura

Onregelmatige houtmaten, lxhxd: 65x20x1-6 cm, geschikt voor binnengebruik

Pakketprijs (1.04 m²):€ 64,38 Prijs per m²: adviesprijs € 109,00 € 61,90

Levertijd: 10-17 werkdagen

Pakket- of stukgoedverzendingi

 m²
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Wandpaneel Teak Sakura met 3-D effect voor binnengebruik, 65 x 20 x 1-6 cm Als puntsgewijs...meer

Wandpaneel Teak Sakura met 3-D effect voor binnengebruik, 65 x 20 x 1-6 cm

Als puntsgewijs accent achter een tv of als omvangrijke wandbekleding: Het decoratieve wandpaneel Teak Sakura in een natuurlijk-elegante look verfraait visueel elke kamer en geeft deze een gezellige sfeer. De exclusieve vormgeving maakt elk paneel uniek.

Materiaal:

De wandpanelen zijn van echt hout. Dit is fijn teakhout, afkomstig van de Zuid- of Zuidoost-Aziatische teakboom. Dit hout wordt niet alleen gekenmerkt door zijn bijzonder mooie kleur, structuur en nerf, maar scoort ook met technisch uitstekende eigenschappen: Het is bestand tegen zware belastingen en heeft slechts een gering krimp- en zwelgedrag. Daardoor trekt het nauwelijks krom en ontstaan er ook zelden kieren.

Uiterlijk:

Modern design voor individualisten: De onregelmatige diktes en afmetingen van de afzonderlijke stukken hout in middelbruin creëren een spannend 3D-effect dat jouw muur tot leven brengt en tot een absolute blikvanger maakt.

Let op: Omdat dit echt hout is, verschillen de panelen enigszins van elkaar qua kleur en nerf. De afbeeldingen dienen als leidraad.

Montage:

Het installeren van de houten panelen is kinderspel - deze kunnen eenvoudig op de muur worden gelijmd met een sterke elastische polymeerlijm. Voor een bijzonder authentieke uitstraling is het leggen in wildverband de eerste keuze. Om de willekeurig ogende rangschikking te bereiken, moeten de panelen ongelijk in opeenvolgende rijen worden geplaatst. Hierdoor ontstaat een decoratief gemengd patroon.

Tip van de vakman: Voor het beste resultaat moet de muur vóór de installatie worden schoongemaakt en zwart geschilderd. Bovendien raden wij aan de panelen vóór de montage een week in de nieuwe omgeving op te slaan om deze zo te laten acclimatiseren.

Opmerking: Behandel de panelen zeer voorzichtig. Vanwege hun breekbaarheid kunnen tijdens het vervoer naar jou individuele stukken hout loskomen. Dit betekent geen kwaliteitsvermindering - de panelen of stukken hout kunnen nog steeds eenvoudig op de muur worden gelijmd. Indien je dat wilt, kun je voor de zekerheid ook een extra doos bestellen.

Specificaties

Fabrikant: HPFloor
Schaduw: middel
Materiaal: Hout
Kleur: Bruin
Toepassingsbereik: Muur & plafondbalken
Verbinding: Verlijmen
Paneellengte: ong. 650 mm
Paneelbreedte: ong. 200 mm
Decor: Teak Sakura
Paneeldikte: ong. 10-60 mm
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Wandbekleding Teak Sakura"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

-60% adviesprijs
 Wandbekleding Teak Cubic
Inhoud 1.069 m² (€ 46,93 / pakket)
€ 46,93 adviesprijs € 116,52
Laatst bekeken