• Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden
Bekijk de aanbiedingen van de week  >
Artikelnummer L4021173

Parket eiken MADRID gerookt landhuisvloer

15 mm dik, 190 x 19 cm, wit geolied, kliksysteem, verschrompeld

Pakketprijs (2.888 m²):€ 227,86 Prijs per m²: € 78,90

Levertijd: 4-8 werkdagen

Pakket- of stukgoedverzendingi

 m²
Der Artikel wurde erfolgreich deiner Vergleichsliste hinzugefügt
Timefloor parket landhuisvloer verouderd landhuisvloer Uiterlijk De uitstraling van de vloer...meer

Timefloor parket landhuisvloer verouderd landhuisvloer

Uiterlijk

De uitstraling van de vloer is authentiek en gevarieerd - en geeft je gewoon een goed gevoel. De robuuste uitstraling van eiken wordt bevestigd door zijn technische voordelen: het is zeer hard, ecologisch, duurzaam en taai - een hout voor de eeuwigheid.

Landhuisvloeren zien er met hun 1-strooks uiterlijk elegant, rustiek en karaktervol uit. Een must-have voor fans van hout! De 4-zijdige omringende V-voeg benadrukt het plankenkarakter. Dankzij de levendige sortering / nerf zijn geen twee planken hetzelfde, elke plank heeft zijn eigen individuele nerf- en kleurspel. De natuurlijke olie van het oppervlak laat het uiterlijk van het hout intact, beschermt het beter tegen vocht en laat het ademen. Een opvallend onregelmatige, golvende oppervlakstructuur maakt deze vloer zo charmant.

Gerookt hout

Deze behandeling van hout geeft prachtige kleurnuances en intensiteiten en zorgt er tegelijkertijd voor dat de parketvloer behouden blijft. Door een chemische zuur-base-reactie komen de in het hout aanwezige tannines naar het oppervlak en zorgen voor een mooie verdonkering van het hout. De schaduw en intensiteit zijn afhankelijk van de duur, de kwaliteit en de intensiteit van het roken, evenals het gehalte aan looizuur in het hout. Bovendien krijgt de parketvloer door het rookproces een grotere elasticiteit en wordt hij zachter en gladder (= plastificering), waardoor hij gemakkelijker te verwerken is. Bovendien heeft een gerookte vloer een hogere lichtstabiliteit. Er is geen kleurverandering bij continue blootstelling aan zonlicht, de planken worden niet donkerder of lichter. Gerookt parket, dat robuust en ongevoelig is voor invloeden van buitenaf, is een goed inheems alternatief voor tropisch hout.

Technische details

De dikte van dit hoogwaardige parket bedraagt in totaal 15 mm. Dankzij de Uniclic-klikverbinding kan de vloer heel eenvoudig zwevend gelegd worden.

3-laags parket bestaat uit een edelhouten slijtlaag, een MDF- of HDF-tussenlaag en een schutlaag die kromtrekken van het werkende hout tegengaat. Het parket heeft een symmetrische opbouw en daardoor een optimale maatvastheid, bijvoorbeeld bij hogere luchtvochtigheid. 3-laags parket wordt zwevend gelegd met behulp van een kliksysteem. In principe kan dit type parket echter ook vast verlijmd worden.

Het product is goedgekeurd door de fabrikant voor gebruik in alle ruimtes, behalve voor vochtige ruimtes zoals badkamer en keuken. De vloer kan zonder problemen op een warmwatervloerverwarming worden gelegd.

TIMEFLOOR - hout voor generaties

Als hoogwaardig en altijd actueel assortiment maakt TIMEFLOOR indruk met zijn jarenlange ervaring en een divers assortiment, met name op het gebied van vloeren. Het overtuigt met nuchtere knowhow en een goed uitgekiende verschijning en dat altijd aan de pols van de tijd: zodat jouw familie veilig, stevig en met een goed gevoel in eigen huis kan rusten, generaties lang.

Onderhoudsinstructies voor geoliede houten vloeren

Geoliede vloeren zijn direct na het leggen beloopbaar. Bij houten vloeren die met olie zijn behandeld, moet echter een eerste behandeling worden uitgevoerd na het leggen. Het is essentieel om hiervoor de bijpassende verzorgingsolie in de juiste kleur te gebruiken. De olie zorgt ervoor dat de geoliede vloer een optimaal vuilafstotend oppervlak heeft en dus nog langer mooi blijft. Indien nodig moet deze procedure met regelmatige tussenpozen worden herhaald. Bij elke oliebehandeling worden de kleuren van de vloer intenser.

Belangrijke informatie over parketvloeren met halve lengtes

Parketvloeren kunnen halve lengtes bevatten.
Een parketpak met halve lengtes bevat planken in twee verschillende lengtes. Een pakket bevat zowel planken van volledige als van halve lengte (bijv. 220 cm en 110 cm). Dit betreft meestal slechts één plank in het pakket. De verschillende afmetingen van de planken zijn het gevolg van de beschikbaarheid van het hout en de verschillende stamlengtes van de verwerkte bomen. Aangezien de afmetingen door de fabrikant worden bepaald, hebben wij helaas geen invloed op de lengte van de planken.
Parketvloeren met halve lengtes zijn geschikt om zowel in een open als in een regelmatige verbinding te leggen, omdat ze niet onder de vereiste minimumlengte van 40 cm komen.

Specificaties

Breedte (cm): 19 cm
Lengte (cm): 190 cm
Oppervlaktestructuur: Geschaafd
Sortering: Wild
Fabrikant: Timefloor
Serie: Landhausdiele gealtert
Kleur: Bruin
Schaduw: helder
Houtsoort: Gerookte eik
Oppervlakbehandeling: natuurlijk geolied
Afschuining/voeg: 4-zijdig
Legpatroon: Landhuisvloer
Legtype: Klikverbinding
Verbinding: Uniclic
Dikte (mm): 15 mm
Structuur: 3-laags
warmwatervloerverwarming: geschikt
Leveringsomvang: 8 st. per verpakking, komt overeen met 2,812 m²
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantenbeoordelingen voor "Parket eiken MADRID gerookt landhuisvloer"
Beoordeling schrijven

Klik op de betreffende ster*
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Laatst bekeken